Ευγενία

Η Ευγενία Σβερδίλα γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα. Σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Με την αποφοίτησή της το 1982 και αφού ολοκλήρωσε ένα μεγάλο αριθμό εντατικών σεμιναρίων επάνω στον ασφαλιστικό τομέα ξεκινά να εργάζεται στην ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική. Την ίδια χρονιά, αποκτά το πρώτο της επαγγελματικό «παιδί» με έδρα στην Ακτή Μιαούλη, στον Πειραιά. Δύσκολος αγώνας και πολλή δουλειά χαρακτηρίζουν τα πρώτα χρόνια, ωστόσο με τον καιρό κερδίζει όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Παράλληλα, η ασφαλιστική αγορά αναγνωρίζοντας τις ικανότητές της την βραβεύει μέσω της Limra International, κατατάσσοντάς την ανάμεσα στους κορυφαίους ασφαλιστές με υψηλά επίπεδα παραγωγικότητας και αποδοτικότητας στο Ελληνοκυπριακό Συνέδριο Κορυφαίων Ασφαλιστών. Το ίδιο γίνεται και από τις ασφαλιστικές εταιρείες που αναγνωρίζουν στο πρόσωπό της τον ιδανικό ασφαλιστή για την προώθηση και καλλιέργεια της ασφαλιστικής συνείδησης. Την βραβεύουν κατ’ εξακολούθηση τόσο για τη συνεχή αύξηση της παραγωγής της όσο και για την ποιότητα της δουλειάς της.

Από το 2004 υπερασπίζει τα συμφέροντα του κλάδου της διαμεσολάβησης, πάντα με γνώμονα την προστασία του πελάτη/ασφαλιζόμενου, στο Σύλλογο Πρακτόρων Νομού Αττικής (ΣΠΑΤΕ). Ξεκίνησε ως μέλος, συνέχισε ως Γ. Γραμματέας και από το 2016 ως Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου. Το 2016 θέτει υποψηφιότητα στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρακτόρων (ΠΟΑΔ) και εκλέγεται κατέχοντας στο Διοικητικό Συμβούλιο την θέση του Ταμία της Ομοσπονδίας.

Ασκεί το επάγγελμα του Πράκτορα με συνέπεια στις αξίες της, ανελλιπή επιμόρφωση,  συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων της Ασφαλιστικής αγοράς  και τη  δέσμευση  ότι  το Πρακτορείο προσφέρει ποιοτικές ασφαλιστικές υπηρεσίες στους χιλιάδες πελάτες του. Συνεχίζει καθημερινά με όραμα, επαγρύπνηση, αισιοδοξία να χτίζει το αύριο με γνώμονα    ‘’Ο πελάτης στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος’’