Ποια είναι τα δώρα-προνόμια συμβολαίων υγείας στην Εθνική Ασφαλιστική;

Δωρεάν παροχές υγείας από την Εθνική Ασφαλιστική

Ευνοημένοι οι κάτοχοι ασφαλιστηρίων συμβολαίων υγείας της Εθνικής Ασφαλιστικής, καθώς είναι σημαντικά τα προνόμια που δίδονται, σε κάθε ασφαλιστήριο παλαιού και νέου πελάτη.

Πιο συγκεκριμένα, τα “δώρα” χωρίζονται σε δυο κατηγορίες ενηλίκων και ανηλίκων ασφαλιζομένων.

Σε περίπτωση που ο καταναλωτής διατηρεί συμβόλαιο υγείας Εθνικής Ασφαλιστικής, και του προκύψει έκτακτο περιστατικό ασθενείας ή ατυχήματος, δεν χρειάζεται να αγωνιά στην πολύωρη αναμονή των δημοσίων νοσοκομείων, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Εθνική Ασφαλιστική

Η Εθνική Ασφαλιστική δίνει 3 επιλογές εξυπηρέτησης τελείως δωρεάν, σε περίπτωση εκτάκτου περιστατικού. Στον Όμιλο Βιοκλινικής, οι τέσσερις βασικές ειδικότητες ιατρών, (Παθολόγος, Καρδιολόγος, Ορθοπεδικός και Χειρουργός) εξετάζουν δωρεάν τον ασθενή. Επίσης, η Εθνική Ασφαλιστική παρέχει σε κάθε πελάτη της, έως 300 euro ανά περιστατικό υγείας, στα τρία σημεία εξυπηρέτησης του ομίλου Βιοκλινικής, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά. Στις τέσσερις βασικές κατηγορίες ιατρών, ισχύουν αναλόγως και στην Ευρωκλινική Αθηνών, στους Αμπελόκηπους. Ταυτόχρονα, η Εθνική Ασφαλιστική διαθέτει στον πελάτη της 500 euro ανά περιστατικό υγείας και 50% έκπτωση σε κάθε επιπλέον χρέωση που μπορεί να προκύψει. Στον όμιλο του Ιατρικού Αθηνών, δωρεάν εξέταση από τις τέσσερις βασικές ειδικότητες ιατρών, και δώρο 400 euro ανά περιστατικό και 40% έκπτωση σε κάθε υπερβάλλουσα χρέωση. Το Ιατρικό Αθηνών έχει 5 σημεία εξυπηρέτησης: Μαρούσι, Παλαιό Φάληρο, Ψυχικό, Περιστέρι και το Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης.

Στην περίπτωση που πελάτης συμβολαίου υγείας της Εθνικής Ασφαλιστικής, χρειάζεται ένα προγραμματισμένο ραντεβού με ιατρό της επιλογής του, η εταιρεία δίδει γενναιόδωρες παροχές. Στον όμιλο Βιοκλινικής, μπορεί ένας ενήλικας να εξεταστεί εντελώς δωρεάν από Παθολόγο, Καρδιολόγο, Χειρουργό, Ουρολόγο και ΩΡΛ. Για κάθε άλλη ειδικότητα, η χρέωση είναι 15 euro. Στην Ευρωκλινική Αθηνών, με 30 euro, ο ασφαλισμένος μπορεί να εξεταστεί από επιμελητή ιατρό και με 50 euro από διευθυντή ιατρό όλων των ειδικοτήτων. Στον όμιλο του Ιατρικού Αθηνών, για όλα τα ραντεβού η χρέωση είναι δωρεάν, σε όλες τις ειδικότητες εφημερευόντων ιατρών των εξωτερικών ιατρείων και με 25% έκπτωση για κάθε άλλη ειδικότητα. Η χρήση ασθενοφόρου εφόσον προκύψει νοσηλεία, εντός Αττικής είναι δωρεάν.

Ποια είναι τα δώρα-προνόμια συμβολαίων υγείας στην Εθνική Ασφαλιστική;

Για τα παιδικά συμβόλαια Υγείας της Εθνικής Ασφαλιστικής, τα «δώρα» έχουν ως έξης:

Σε περίπτωση έκτακτου περιστατικού, ατυχήματος ή ασθένειας, το παιδί μπορεί να εξεταστεί από παιδίατρο ή παιδοχειρουργό δωρεάν. Η Εθνική Ασφαλιστική παρέχει στον γονιό, ένα ποσό πρώτων βοηθειών 300 euro ανά έτος και 35% έκπτωσης, σε κάθε επιπλέον χρέωση που θα προκύψει. Στο Ιατρικό Παίδων, στο Μαρούσι, Παιδίατρος, Παιδοχειρουργός, και Παιδοορθοπεδικός θα εξετάσουν το παιδί εντελώς δωρεάν. Η Εθνική Ασφαλιστική παρέχει σε κάθε γονιό 500 euro ανά έτος, και 40% έκπτωση σε κάθε επιπλέον χρέωση. Στην Παιδιατρική Κλινική του Διαβαλκανικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, ο Βορειοελλαδίτης γονιός έχει στην διάθεση του 500 euro ανά έτος και 40% έκπτωση, σε κάθε επιπλέον χρέωση. Το ραντεβού με παιδίατρο είναι δωρεάν από τις 8:30 πμ έως 19:00 μμ. Στο Ιασώ Παίδων, στην Λεωφόρο Κηφισίας, Παιδίατρος, Παιδοχειρουργός, Παιδοορθοπεδικός, εξετάζουν δωρεάν, το παιδί και παρέχουν τις πρώτες βοήθειες. Ο γονιός ωφελείται με 450 euro ανά έτος, 50 % έκπτωση σε κάθε επιπλέον πόσο χρέωσης στους διευθυντές, 20 % έκπτωση σε κάθε επεμβατική πράξη.

Πληθώρα είναι και οι δωρεάν παροχές, που ωφελούνται οι πελάτες σε προγραμματισμένα ραντεβού, στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία. Στην Ευρωκλινική Παίδων από Δευτέρα έως Παρασκευή, σε επιμελητές ιατρούς όλων των ειδικοτήτων η χρέωση είναι 30 euro και στους διευθυντές μόλις 50 euro. Δωρεάν εξέταση από Παιδίατρο και Παιδοχειρουργό, δίδεται στον ασφαλισμένο της Εθνικής Ασφαλιστικής, και από Ιατρικό Παίδων Αθηνών, καθώς και 25% έκπτωση σε κάθε άλλη ειδικότητα. Ανάλογη δωρεάν παιδιατρική εξέταση παρέχει και η αντίστοιχη κλινική του Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης. Τέλος, το Ιασώ Παίδων για τις 2 πρώτες επισκέψεις, για κάθε παιδί ετησίως, ο παιδίατρος και ο παιδοχειρουργός είναι δωρεάν, 50 euro είναι η χρέωση για εξέταση από διευθυντές, 40 euro για παιδοορθοπεδικό, παιδοωριλά, παιδοενδοκρινολόγο, και 40 % η έκπτωση σε οφθαλμολογικές εξετάσεις. Η χρήση ασθενοφόρου εφόσον προκύψει νοσηλεία εντός Αττικής και Θεσσαλονικάς είναι δωρεάν.

Με τόσα «δώρα υγείας», ο πελάτης της Εθνικής Ασφαλιστικής, αγοράζει δύο συμβόλαια σε ένα κόστος και την υπεραξία του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή, στο πλευρό του…

ΠΗΓΗ: Nextdeal  Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015