Προστασία Ζωής

    Ένα βίαιο εξωτερικό γεγονός που δεν είχες προβλέψει μπορεί να σου αποφέρει δυσάρεστες καταστάσεις προς αντιμετώπιση. Μια πρόσκαιρη ανικανότητα μέχρι θάνατος από ατύχημα, ιατροφαρμακευτική κάλυψη μέχρι νοσοκομειακή περίθαλψη, μερική έως μια κατάσταση ολικής ανικανότητας με μόνιμο χαρακτήρα είναι απρόοπτα γεγονότα που δεν θέλει κανείς να ζήσει. Ένα παραπάνω.. δεν θέλει να αντιμετωπίσει τέτοιες δυσάρεστες περιπτώσεις μόνος του, χωρίς να υπάρχει κάποιος που τον καλύπτει.

   Δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητος ο ρυθμός αύξησης των ατυχημάτων είτε αυτά είναι εργατικά είτε είναι τροχαία είτε έχουν παθολογικά αίτια. Επιπλέον, δεν υπάρχει ικανοποιητική δράση και πρωτοβουλία πρόληψης και καταπολέμησης τέτοιων συμβάντων από φορείς υπεύθυνους για κάτι τέτοιο.

   Εμείς λαμβάνουμε την ευθύνη με σοβαρότητα να σας καλύψουμε σε οποιοδήποτε προσωπικό σας ατύχημα, εκτιμώντας και ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Η συνεργασία μας με πάνω από δέκα αξιόπιστες Εταιρείες σας το εξασφαλίζει. Σας προτείνουμε ένα πλήθος προγραμμάτων που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα αποζημίωσής σας σε πιθανό ανεπιθύμητο συμβάν.

 

 

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 4121551 & 210 4130164