Τί λένε οι πελάτες μας για την ARAG

Ο πελάτης μας  κος Στέφανος Ζ.ασφαλισμένος μέσω του Πρακτορείου μας στην Ασφαλιστική Εταιρία Νομικής Προστασίας ARAG με την παρακάτω επιστολή που απηύθυνε   προς την Εταιρία, επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά τη χρησιμότητα ενός συμβολαίου Νομικής Προστασίας καθώς και  το λόγο για τον οποίο συνεργαζόμαστε με την ARAG.

Σειρά υποθέσεων πελατών μας κάνοντας χρήση του συμβολαίου τους βλέπουν  να δικαιώνονται και να αποζημιώνονται ακόμη και σε  δύσκολες υποθέσεις τους.Πάντα ένας εξειδικευμένος άνθρωπος της ARAG είναι δίπλα τους μέχρι την πλήρη δικαίωσή τους.

Αθήνα 29.10.2014)
«Θέλω ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω την Ασφαλιστική ARAG και τούς ανθρώπους της , που εργάζονται με ακατάπαυστο ρυθμό προκειμένου να ακούσουν και να βοηθήσουν να επιλυθούν τα οποιαδήποτε προβλήματα μας προκύψουν. Αυτούς λοιπόν τους ανθρώπους θα τους ονομάσω φίλους. Τους λέω φίλους γιατί , ο φίλος πάντοτε είναι δίπλα σου στην ανάγκη σου να σε στηρίξει και να σε βοηθήσει όταν τον χρειαστείς. Έτσι λοιπόν στα τουλάχιστον δέκα χρόνια που είσαστε δίπλα μου , με στηρίξατε και με βοηθήσατε όταν σας χρειάστηκα.

Ευχαριστώ λοιπόν στο τμήμα ζημιών που ακούραστα όσες φορές, (που δεν είναι και λίγες ) έστω και για μια μικρή νομική συμβουλή που ζήτησα πάντοτε με καθοδήγησαν και μου φερθήκαν σαν να ήμουν δικός τους άνθρωπος και όχι ένας ξένος. Αυτό συνέβαινε και στις τηλεφωνικές μας επικοινωνίες και στις επισκέψεις μου στα γραφεία της εταιρείας.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον δικηγόρο που μου σύστησε η εταιρεία, τον Κύριο Παναγιώτη Κ. (συνεργάτης δικηγόρος) και που έχει αναλάβει τις υποθέσεις μας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ για τις πόσες ώρες έχουμε περάσει στο γραφείο του προκειμένου να μας στηρίξει με τον επαγγελματισμό του και την γνώση του, και να φέρει σε ευμενές πέρας τις υποθέσεις μας και για το ταλέντο που έχει να σκέφτεται δέκα κινήσεις μπροστά σαν να παίζει σκάκι.
Κλείνοντας θα πω ότι όταν η Εταιρεία ARAG έχει τέτοιους συνεργάτες που την τιμούν. Θα είναι πάντοτε στην καρδιά μας. »
Στέφανος Ζ.  Κάλυψη Ν.Π. Οικογένειας & Οχήματος – Διαχείριση Πολυκατοικιών